1/7

NOA cafe

Bahrain 2015

 

In the heart of the mall, NOA café, tucked under the main stairs of the building, and bridging its seating area on either side of the main circulation, to welcome its customers into the semi-private island.

 

Minimal, white envelop with warm cozy raw wood internal lining, to match the healthy fresh food and sandwiches being served at the café.

The internal line of the service area follows the curve of the stairs, forming a clear circulation route from the main entrance, to the display fridge, point of sale, self serving condiment bar and then opens up to the seating area.

 

A suspended ceiling floats over the seating area to enhance the warm light and create a sort of enclosure into the three stories stair well.

The built in bench lined with cushions frames customers and their conversations.

74